Klantbeoordelingen

Sinds kort kunt u ons bedrijf beoordelen. Tevreden? Klik op de knop hieronder om een beoordeling achter te laten!

Laat een beoordeling achter!


Submit your review
* Verplicht veld

Wij hebben onze vloer laten schuren door van Mierlo parketservice en zijn zeer tevreden, de vloer is weer als nieuw geen overlast en geen stof .

May 09, 2014 by Anonymous
Uw Naam: J.Hoedemakers 

Wij hebben onze vloer laten schuren door van Mierlo parketservice en zijn zeer tevreden, de vloer is weer als nieuw geen overlast en geen stof .


We zijn zeer tevreden over van mierlo parketservice.Hij geeft een goed advies waardoor wij een goede keuze konden maken.Heeft onze vloer weer als

May 09, 2014 by Anonymous
Uw Naam: Van der plas 

We zijn zeer tevreden over van mierlo parketservice.
Hij geeft een goed advies waardoor wij een goede keuze konden maken.
Heeft onze vloer weer als nieuw( nieuwe kleur) gemaakt.
Daarnaast heeft hij in onze woning ook allerlei klussen gedaan.
Niet onbelangrijk: komt zijn afspraken na en laat na de klus alles netjes achter.
:


Parketservice van mierlo heeft onze oude vloer op een vakkundige en snelle manier weer als nieuw (nieuwe kleur) gemaakt. Heeft ons vooraf goed geïn

May 09, 2014 by Anonymous
Uw Naam: Van der plas 

Parketservice van mierlo heeft onze oude vloer op een vakkundige en snelle manier weer als nieuw (nieuwe kleur) gemaakt.
Heeft ons vooraf goed geïnformeerd waardoor wij een goede keuze konden maken.
Daarnaast heeft hij ons ook bij andere werkzaamheden in onze woning geholpen.
Niet onbelangrijk: komt afspraken na en hij laat alles netjes achter.


Niels heeft in ons nieuwe huis een eiken houten vloer gelegd en de trap bekleed met massieve overzettredes. Het resultaat is erg mooi.Niels is een

May 04, 2014 by Anonymous
Uw Naam: H. Both 

Niels heeft in ons nieuwe huis een eiken houten vloer gelegd en de trap bekleed met massieve overzettredes. Het resultaat is erg mooi.
Niels is een echte vakman die weet waar hij het over heeft en goed werk aflevert tegen een eerlijke prijs. Ook voor een goed advies kan je bij van Mierlo Parketservice terrecht.
Wij zijn een erg tevreden klant.


Niels heeft bij mij een eikenhouten vloer gelegd met white wash. De vloer ligt er erg netjes in, vakwerk. Werkwijze is goed; afspraken worden nagekome

Mar 27, 2014 by Anonymous
Uw Naam: Lammers 

Niels heeft bij mij een eikenhouten vloer gelegd met white wash. De vloer ligt er erg netjes in, vakwerk. Werkwijze is goed; afspraken worden nagekomen, rommel wordt netjes opgeruimd, modern gereedschap. Service achteraf is ook prima!


Van Mierlo parketservice heeft in onze woning zeer vakkundig een eikenhouten vloer gelegd. Gaat heel keurig te werk en ook zeer goede service achtera

Mar 14, 2014 by Anonymous
Uw Naam: M. Vosmar 

Van Mierlo parketservice heeft in onze woning zeer vakkundig een eikenhouten vloer gelegd. Gaat heel keurig te werk en ook zeer goede service achteraf! Wij kunnen de diensten van Van Mierlo Parketservice aan iedereen adviseren.


Van Mierlo Parket heeft mij geadviseerd bij het kiezen van een mooie laminaatvloer en heeft deze snel en vakkundig gelegd.Daarna heb ik Van Mierlo

Mar 13, 2014 by Anonymous
Uw Naam: Meulendijks 

Van Mierlo Parket heeft mij geadviseerd bij het kiezen van een mooie laminaatvloer en heeft deze snel en vakkundig gelegd.

Daarna heb ik Van Mierlo Parket aanbevolen bij mijn ouders voor een onderhoudsbeurt voor hun parketvloer die vol met verweerde plekken zat. Dit is naar volle tevredenheid gedaan, hij is weer bijna als nieuw!


Van Mierlo Parket heeft bij ons een erg mooie PVC-vloer gelegd. Dit gebeurde snel en vakkundig. Wij kunnen er weer jaren tegen!

Mar 12, 2014 by Anonymous
Uw Naam: Heijmans 

Van Mierlo Parket heeft bij ons een erg mooie PVC-vloer gelegd. Dit gebeurde snel en vakkundig. Wij kunnen er weer jaren tegen!


Van Mierlo Pakketservice heeft enige tijd geleden een houten vloer bij ons gelegd & verzorgt tevens regelmatig het onderhoud hiervan. De vloer ligt z

Mar 11, 2014 by Anonymous
Uw Naam: G. van Aarle 

Van Mierlo Pakketservice heeft enige tijd geleden een houten vloer bij ons gelegd & verzorgt tevens regelmatig het onderhoud hiervan. De vloer ligt zo perfect dat het lijkt alsof het kookeiland achteraf is geplaatst. Ik kan het werk van Van Mierlo Parketservice bij iedereen aanbevelen daar het echt vakmanschap betreft.


Het was alweer een tijdje geleden dat onze houten vloer in onze aanbouw een onderhoudsbeurt had gehad. Je weet wel met een paar kinderen in huis......

Mar 10, 2014 by Anonymous
Uw Naam: Hans Roosen 

Het was alweer een tijdje geleden dat onze houten vloer in onze aanbouw een onderhoudsbeurt had gehad. Je weet wel met een paar kinderen in huis...... Niels van Mierlo adviseerde ons om onze vloer opnieuw te schuren en te behandelen. Het mooiste was dat al onze spullen nog in huis stonden tijdens de werkzaamheden. Door goed en degelijk gereedschap geen enkel stofje in huis. We hebben nu weer een schitterende vloer met een donkerder tintje. We verzorgen nu zelf nog met een onderhouds product onze vloer en zijn zeer tevreden met het resultaat. Van Mierlo parket service zou ik bij andere echt aanbevelen. Groetjes Hans Roosen, Udenhout


Van Mierlo Parketservice Raadhuisstraat 44 Rosmalen , 5241BL Nederland 5.0 5.0 12 12 Wij hebben onze vloer laten schuren door van Mierlo parketservice en zijn zeer tevreden, de vloer is weer als nieuw geen overlast en geen stof .
Page:
12
© Copyright - Van Mierlo Parketservice - Gemaakt door Stefan Koop